Gemeente Helmond


---

Brandevoort

De Voltooiing
Het succes van Brandevoort is een feit. Gestart in 1997 en nu al een wijk om trots op te zijn. De kwaliteit en de architectuur van deze bijzondere woonwijk worden nationaal én internationaal geprezen. Verschillende deskundigen zijn het er zelfs over eens dat Brandevoort VINEX-locatie nummer één in Nederland is. Maar Brandevoort is nog niet klaar. Daar waar De Veste in fase I een uitdaging was, zijn alle verwachtingen bij De Voltooiing nu gericht op het concept van De Marke. Naast deze centrumgebieden van Brandevoort is het ook mogelijk meer landelijk en ruimer te wonen in De Buitens. Natuurlijk zijn er in Brandevoort ook alle voorzieningen die een wijk nodig heeft.

Brandevoort Informatiecentrum Brandevoort
De Plaetse 34 (in De Veste)
Helmond
Tel.: 0492-667878
Fax: 0492-667799
brandevoort@helmond.nl

Openingstijden: Ma t/m za. 14.00 17.00 uur

Het Informatiecentrum Brandevoort ligt in De Veste, het centrum van Brandevoort. Bewoners, toekomstige bewoners en andere belangstellenden worden hier geïnformeerd over de ontwikkelingen van de nieuwe wijk.
Zo staan er maquettes, kunt u verkoopdocumentatie inzien en is er een informatiefilm.

Brandevoort
Totaal komen er in de wijk 6000 woningen. De eerste 3.000 woningen zijn nagenoeg gereed. Het betreft een groot deel van De Veste en De Buitens. Deze woningen worden gebouwd door twee marktpartijen: Compagnie Brandevoort en Bouwfonds MAB Ontwikkeling BV.

Met De Voltooiing worden tot 2017 nog eens zo'n 3000 woningen toegevoegd. De voorbereidingen zijn in volle gang. Aan de Gemeente Helmond en projectontwikkelaars Kalliste Woningbouwontwikkeling / woCom en Hurks Bouw & Vastgoed / Adriaans Projektontwikkeling de uitdagende taak om de hoogwaardige kwaliteit van deze bijzondere wijk te waarborgen en zelfs waar mogelijk te verbeteren.

Huren
Er worden niet alleen koopwoningen in Brandevoort verkocht. U kunt er ook huren. De huurwoningen worden verspreid tussen de koopwoningen gebouwd. Voor meer informatie over de huidige woningen kunt u contact opnemen met woningbouwvereniging Compaen, telefoon: 0492 579090, e-mail: info@compaen-wonen.nl. Voor De Voltooiing kunt u contact opnemen met woCom.