Binnensticht 11.20 uur

Utrecht 08-12-2005 - Nieuwsbericht Binnensticht

Man mishandeld en beroofd

BUNNIK In de fietsenstalling van het NS-station aan de Runnenburg is woensdag rond 18.00 uur een 31-jarige inwoner van Bunnik zwaar mishandeld en beroofd van enkele spullen.

De man kwam even voor 18.00 uur aan bij de bushalte van de Runnenburg. Vervolgens wilde hij zijn fiets pakken uit de fietsenstalling van het NS-station. Daar werd de man plotseling vastgepakt door twee mannen en zwaar mishandeld. De twee daders namen vervolgens zijn fiets, gitaar en jas met daarin een portemonnee weg. Het slachtoffer is vermoedelijk buiten bewustzijn geraakt, omdat hij zich pas veel later meldde bij het huis van een familielid, die vervolgens de politie belde.

De twee daders spraken met een buitenlands accent. Van een verdachte is een globaal signalement bekend, namelijk plm. 1.85 m., stoffen driekwart jas, beigekleurig met capuchon. Hij droeg een petje onder de capuchon. Ook had deze man een donker blauwe broek aan. Van de andere dader is geen signalement bekend.
De politie verzoekt mogelijke getuigen of anderen die de twee wellicht daar hebben opgemerkt, zich te melden via 0900-8844. Ook worden nog twee jongedames gezocht die even voor de mishandeling bij het slachtoffer in de bus zaten.