Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Heteren - zoekactie vermiste vrouw nog geen resultaat
Publicatiedatum: 8-12-2005 12:26:11

Ondanks de zoekactie die gisteren startte naar de vermiste 75-jarige Riky Rozema, is de vrouw nog niet gevonden. De vrouw wordt sinds maandagavond jl. omstreeks 19.30 uur vermist. Zij leidt aan dementie. Gisteren startte de politie een onderzoek naar de vrouw. De vrouw werd op de landelijke opsporingstelex gezet. Ook werd er via de media een oproep gedaan aan getuigen die de vrouw mogelijk nog hebben gezien. In totaal kwamen een tiental tips binnen. Zoals nu blijkt is de vrouw voor het laatst op maandagavond gesignaleerd in de omgeving van de Bredestraat bij Randwijk.
De speurhondengeleider van politie Gelderland-Midden zocht diverse locaties in de omgeving van deze straat af. Vanaf 's avonds tot na middernacht kreeg de politie assistentie van Reddingshonden Werkgroep Westervoort. Met in totaal 17 honden werden de uiterwaarden en ook de omgeving van Randwijk en Heteren afgezocht.
Vanochtend is de zoekactie voortgezet. Zo heeft de KLPD met de helicopter over het gebied gevlogen om mogelijk een spoor van de vermiste vrouw te vinden. Ook worden vandaag weer diverse plaatsen bezocht met de speurhond van de politie. De familie van de vermiste vrouw heeft inmiddels in dorpen zoals Heteren, Zetten, Randwijk maar ook Renkum posters opgehangen. Mensen die de vrouw hebben gezien of weten waar ze momenteel verblijft, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Elst via 0900-8844.

////////////////////
Contactpersoon redactie:
Bureau Communicatie District Rivierenland
Carla Verhaaf
0316 -368031

---

Elst - politie onderzoekt aangiftes

Publicatiedatum: 8-12-2005 12:16:10

De politie van Elst heeft sinds 14 november jl. ruim 25 aangiften opgenomen van mogelijke oplichting door een bedrijf uit Bemmel. In overleg met justitie wordt bekeken of proces-verbaal tegen het bedrijf kan worden opgemaakt. In belang van het onderzoek kunnen er geen details worden gegeven over de aard van de aangiftes en het bedrijf waartegen de aangiftes zijn gedaan.

Contactpersoon redactie (