Vodafone wint prestigieuze publieksprijs

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Klanten kiezen Vodafone Nederland wederom als beste zakelijke mobiele telecomaanbieder

Maastricht, 8 december 2005 - Vodafone Nederland is verkozen tot de beste zakelijke telecomaanbieder van 2005 en ontvangt de prestigieuze Ernst & Young Jan Pieterszoon Coen-prijs. Dat gebeurt vandaag tijdens het congres Trends in ICT 2005 in Amsterdam.

Deze prestigieuze publieksprijs is bedoeld voor het mobiele telefoniebedrijf in Nederland dat de beste diensten en service biedt aan zakelijke klanten. Meer dan 1000 directeuren, managers en professionals in Nederland zijn gevraagd hun waardering te geven over de dienstverlening van mobiele telefonie aanbieders. Vodafone kwam als best presterend telecommunicatiebedrijf uit de bus. Het is de tweede keer dat zakelijke klanten Vodafone het hoogst waarderen. In 2002 wist Vodafone ook al de Jan Pieterszoon Coen-prijs in de wacht te slepen.

Alexander Schuit, CEO Vodafone Nederland: 'Ik ben verheugd dat Vodafone door zakelijke klanten dit jaar wederom is gewaardeerd als beste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland. Het is een enorme stimulans en bevestigt onze sterke positie in de zakelijke markt. Daarnaast onderstreept het onze ambitie om klanten continu de hoogste kwaliteit producten en diensten én de beste service en ondersteuning te bieden die op de Nederlandse markt te vinden is.'

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 171 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 14 landen.