Gemeente Abcoude


Schetsontwerpen Baambrugge-Oost nog te bezichtigen

Tot en met vrijdag 9 december 15.00 uur kunt u nog de drie schetsplannen van Baambrugge-Oost bekijken in het dorpshuis De Vijf Bogen, Prinses Margrietstraat 10, Baambrugge. De gemeente wil op deze manier bewoners de gelegenheid geven kennis te nemen van de ontwerpen en de mogelijkheid bieden hun mening aan de gemeente kenbaar te maken.

Zoals bekend heeft de gemeente Abcoude plannen om op het ijsbaanterrein in Baambrugge- Oost woningen te bouwen. Met Westhoek Wonen is hiervoor een realisatieovereenkomst gesloten die op 10 november door beide partijen is getekend. Een volgende stap in het proces is een architect opdracht geven de plannen uit te werken en een ontwerp voor de woningen te maken. Westhoek Wonen heeft in overleg met de gemeente drie architecten gevraagd een schetsontwerp te maken. Zowel de gemeente als Westhoek Wonen beoordelen de schetsontwerpen en kiezen uiteindelijk samen een architect die het ontwerp verder gaat uitwerken. De gemeente wil graag de mening van omwonenden en overige bewoners van Baambrugge en Abcoude meewegen in de uiteindelijke keus voor een architect.

Op vrijdag 9 december is mevrouw Henny Overbeek van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig voor het beantwoorden van vragen of het geven van een toelichting. U kunt ter plaatse op een reactieformulier aangeven wat u van de verschillende schetsontwerpen vindt.

De openingstijden van dorpshuis De Vijf Bogen in deze periode zijn als volgt:

* donderdag 8 december van 19.45 tot 23.00 uur
* vrijdag 9 december van 13.00 tot 15.00 uur
---

8 december 2005
Gemeentegids 2005/2006
Burgerjaarverslag 2004
Digitale nieuwsbrief
Connectcar

© 2005 Gemeente Abcoude. Disclaimer