Landstede


Een kijkje in de keuken van DiscoverI

Bij DiscoverI draait alles om ontdekken. Belangstellenden krijgen tijdens de open dagen de kans om te ontdekken wat deze school voor voortgezet onderwijs allemaal te bieden heeft. Op donderdag 8 december en zaterdag 10 december staan de deuren van deze bijzondere school wijd open. Begeleiders en leerlingen staan klaar om de bezoeker te laten ontdekken wat DiscoverI is en wat de mogelijkheden zijn.

DiscoverI is bedoeld voor leerlingen die verantwoordelijk willen leren zijn voor hun eigen leerproces. Deze vorm van voortgezet onderwijs sluit goed aan op Montessori-, Jenaplan- en Vrije Scholen, maar ook voor leerlingen afkomstig van andere basisscholen is DiscoverI een uitstekende optie.

Want de leerlingen krijgen de kans om hun eigen mogelijkheden in alle facetten te ontdekken en tot uiting te brengen, in verbondenheid met zichzelf en de wereld.

DiscoverI biedt onderwijs op maat. Dat betekent dat elke leerling de lesstof krijgt die het beste aansluit op zijn of haar mogelijkheden en wensen.

Zo kan de leerling voorbereid worden op een aansluitende mbo-opleiding, terwijl een andere leerling in dezelfde groep naar een universitaire opleiding toewerkt.

Ook leerlingen die zich uitgebreid willen oriënteren alvorens een keuze te maken, wordt alle ruimte geboden. Ondertussen leert elke leerling zichzelf te ontwikkelen en is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leerproces. D

DiscoverI-onderwijs wordt niet belemmerd door starre structuren en van te voren vastgelegde klassikale basislessen, maar stelt het potentieel van elke afzonderlijke leerling centraal.

Ontdek DiscoverI!
De open dagen zijn op donderdag 8 december van 15.00 tot 19.00 uur. En op zaterdag 10 december van 10.00 tot 14.00 uur op de Assendorperdijk 31.

Meer Informatie op www.Discoveri.nl