Politie Zeeland


---


W-7447-2005 Diefstal in bibliotheek
In de bibliotheek op de Kousteensedijk in Middelburg werden woensdag tussen 17.30 en 17.45 uur de gsm en de portemonnee van een bezoekster gestolen.
De spullen werden uit haar tas gestolen, die een ogenblik onbeheerd in het gebouw stond. In de portemonnee zaten enkele euro's en persoonlijke papieren.

O-7448-2005 Diefstal hekwerk
In de nacht van woensdag op donderdag werd in de Radda Barnenstraat in Sint Maartensdijk een hekwerk, wat voor een woning stond, gestolen.
Het roestvrijstalen hekwerk met een hoogte van 40 cm en een lengte van 9 m heeft een waarde van enkele duizenden euro's.

O-7449-2005 Schilderwerk beschadigd
Aan de achterzijde van het dorpshuis in Stavenisse zijn verschillende brandplekken op het pas geschilderde houtwerk aangebracht.
Het schadebedrag bedraagt enkele honderden euro's.
Wanneer de brandplekken zijn aangebracht is onbekend.

O-7450-2005 Vernieling aan hekwerk
In de nacht van woensdag op donderdag werden vernielingen aangebracht aan een houten hekwerk, behorend bij een woning in de Wilhelminastraat in Wemeldinge.
Het schadebedrag is niet bekend.

W-7451-2005 Controles
Woensdag tussen 07.45 en 08.15 uur werd fietsverlichtingscontrole gehouden in de Middelburgsestraat in Middelburg.
Er werden 8 bekeuringen uitgeschreven.

Woensdag tussen 07.30 en 08.15 uur werd roodlichtcontrole gehouden op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.
Er werden 5 fietsers bekeurd voor het negeren van het rode licht. Een van hen kreeg tevens een proces-verbaal voor het niet bij zich hebben van het identiteitsbewijs.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.