Gemeente Weert

8 december 2005

Dinsdag 20 december a.s.

gemeentebestuur nodigt weerter ondernemers uit

Om het jaar 2005 in informele sfeer af te sluiten nodigt het gemeentebestuur dinsdag 20 december a.s. de ondernemers in Weert uit voor een oudejaars-bijeenkomst. Die vindt van 17.30 tot 20.00 uur plaats op de bestuursverdieping van het stadhuis in Weert.

Na een positief ontvangen soortgelijke bijeenkomst vlak voor de zomervakantie, ontstond direct het voornemen aan het eind van het jaar nogmaals een dergelijke ontmoeting te organiseren. Vanuit de ondernemers kon dit initiatief op een brede steun rekenen. Behalve ondernemers uit Weert zijn ook bedrijvenverenigingen en belangenbehartigers uitgenodigd. Zo zullen ook vertegenwoordigers van de Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) en Midden- en Kleinbedrijf (MKB) aanwezig zijn, alsook afgevaardigden van o.a. de Limburgse Land- en Tuinbouwbond en de Kamer van Koophandel. Ook de leden van de Weerter gemeenteraad zijn uitgenodigd.

De ontvangst is vanaf 17.30 uur. Om ongeveer 18.00 uur zal het college van burgemeester en wethouders enkele actuele zaken belichten.

De oudejaars-bijeenkomst is er vooral voor bedoeld contacten te leggen en te verstevigen tussen ondernemers onderling en met de leden van het gemeentebestuur.

2005.198 JN


---- --