Gemeente Woerden

8 december 2005

Onderzoek tevredenheid gemeentelijke communicatiemiddelen

In de zomer van 2004 zijn de website www.woerden.nl, de wekelijkse informatiepagina Woerden informeert en de gemeentegids vernieuwd. We zijn erg benieuwd wat uw mening is over deze communicatiemiddelen en hebben daarom een vragenlijst opgesteld die naar 1250 huishoudens wordt gestuurd.

De gemeente steekt veel tijd en energie in de communicatie met de inwoners. Onder meer via de website, de gemeentegids en deze informatiepagina informeren wij u ondermeer over plannen die we willen gaan uitvoeren, over onze dienstverlening en over besluiten die wij genomen hebben. Maar sluit de informatie die wij publiceren aan bij uw informatiebehoefte? En kunt u het antwoord op uw eigen vraag vinden? En waarover wilt u eigenlijk door ons geïnformeerd worden en via welk communicatiemiddel zou dat dan moeten gebeuren? Met de resultaten uit dit onderzoek kunnen we de publieksvoorlichting verder verbeteren.

Heeft u vragen of opmerkingen over het onderzoek, neem dan contact op met Christian Schilder, team Communicatie, telefoon 0348-428820, of schilder.c@woerden.nl.