Allen & Overy wint mergers & acquisitions awards

Allen en overy

CFO Magazine roept wederom Allen & Overy's M&A specialisten uit tot beste juridische adviseurs in M&A transacties.

Jaarlijks onderzoekt Chief Financial Officer Magazine (CFO) onder gerenommeerde partijen in de markt de hoogte- en dieptepunten op de overname- en acquisitiemarkt. Op 7 december 2005 vond tijdens een exclusief diner de uitreiking van de M&A Awards plaats in NH Hotel Leeuwenhorst te Noordwijkerhout aan de meest prominente specialisten op het gebied van fusies en overnames. Er werden negen Awards uitgereikt. Per categorie waren er drie genomineerden. Onder ogen van 200 insiders haalden Jan Louis Burggraaf (M&A advocaat) en Olaf van der Donk (M&A fiscalist) van Allen & Overy de enige twee juridische Awards binnen.

Deze prijs benadrukt wederom de leidende positie die Allen & Overy's geïntegreerde M&A team al jaren inneemt op het gebied van corporate & tax advies en acquisition finance. Dat wordt ook bevestigd door de eerste positie in nationale en internationale rankings, zoals die van Mergermarkets en KSU.

Jan Louis Burggraaf zegt over deze prijs:
Ik ben zeer vereerd met deze prachtige Award. Dat wij de tweede keer op rij deze prijs hebben gewonnen, is goed nieuws. Dit geldt zeer zeker ook voor het fantastische team waarmee ik alle transacties in 2005 heb mogen doen. Met name dank aan onze cliënten voor het vertrouwen in ons.

Olaf van der Donk voegt toe:
Net als mijn compagnon ben ik ook vereerd met deze prijs en zeer verheugd over het feit dat er binnen de fiscaliteit ook een prijs is voor fiscale deal miles. Allereerst dank aan onze cliënten voor het vertrouwen in Allen & Overy en last but not least, heel veel dank aan mijn fiscale team.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Louis Burggraaf, via 020 674 1543 en/of Olaf van der Donk via 020 674 1504

Allen & Overy LLP is een internationaal advocaatkantoor met 424 partners en 1432 advocaatmedewerkers in 25 landen. In Amsterdam telt het kantoor zo'n 37 partners en 188 advocaatmedewerkers.

Voor algemene informatie:
Rhimou Bensalah: rhimou.bensalah@allenovery.com, 020 674 1307 www.allenovery.com