Gemeente Helmond


---

Wijkbijeenkomsten Zorgzame Stad Helmond

Eten en discussiëren met Wethouder Bethlehem.

Wethouder Bethlehem nodigt u uit voor een ontbijt, lunch of borrel op verschillende data. Tijdens die bijeenkomsten wil de wethouder graag met u praten over een aantal thema's in het kader van Zorgzame Stad Helmond.

Er gaat veel veranderen in de zorg in Helmond. Bijvoorbeeld in de maaltijdvoorziening en hulp in de huishouding. Dat kan gevolgen hebben voor u, uw ouders of buren. Voor ouderen, mensen die (tijdelijke) zorg nodig hebben. En de mensen in hun omgeving. Misschien volgend jaar al, of in de nabije toekomst. Daarom heeft de Gemeente een enquête over Wonen, Welzijn en Zorg gestuurd naar 6000 inwoners van Helmond. Misschien heeft u deze enquête ook wel ontvangen en ingevuld.

We zoeken Helmonders die mee willen praten. Een dwarsdoorsnede van de bevolking. Geen deskundigen, want dat bent u immers zelf! U weet hoe het is om af en toe hulp nodig te hebben. Of om zorg te geven aan een naaste. U weet hoe u de boel onderling regelt, in de familie of met buren. Wat verwacht u van de overheid en van de gemeente Helmond?

Geen voorbereiding nodig
U hoeft geen stukken te lezen. We zijn juist op zoek naar uw ervaringen. Naar wat u vindt van het uitgangspunt dat mensen voor elkaar moeten zorgen. Wij zullen u een aantal dilemma's en discussiepunten voorleggen waarop u met elkaar kunt reageren. Iets voor u? Wilt u meedoen? U bent van harte welkom! U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar Lisa van Almkerk van de gemeente Helmond (l.almkerk@helmond.nl), met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en de datum waarop u wilt deelnemen aan de discussie. Of u kunt bellen naar onze ZorgzameStad telefoon: 0492-845800. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Eind november / begin december zijn er al een drietal wijkbijeenkomsten gehouden. Binnenkort volgen er nog drie namelijk op:
* Zaterdag 10 december van 08.00 - 12.00 uur met ontbijt, Wijkhuis Brede School, Binnenstad


* Zaterdag 10 december van 12.30 - 16.30 uur met lunch, Het Aambeeld, Stiphout


* Dinsdag 13 december van 19.00 - 23.00 uur met borrel, De Loop, Brouwhuis


---

| |