Ingezonden persbericht


sweex persbericht

Sweex introduceert motion tracking webcam

beweeglijke gebruiker blijft altijd in beeld

Delft, 8 december 2005 ­ Sweex breidt haar gevarieerde assortiment uit met een Motion Tracking Webcam, die de horizontale en verticale bewegingen volgt van de chattende gebruiker. Sweex is hiermee één van de eerste producenten die met een "meebewegende" webcam op de markt komt.

De motion tracking functie, ingebouwde microfoon, 4 x digitale zoom en een resolutie van 640x480 pixels maken deze webcam uitstekend geschikt om mee te videochatten. De webcam werkt met MSN Messenger TM en alle bekende chatprogramma's. De motion tracking functie zorgt ervoor dat de camera probleemloos de bewegingen van de gebruiker kan volgen, zodat hij of zij gewoon kan bewegen én chatten zonder uit beeld te verdwijnen.

Deze webcam wordt eenvoudig aangesloten via de USB 2.0 poort, heeft een frame rate van 30 frames per seconde waarmee de beelden vloeiend worden weergegeven en is uitgerust met snapshot-functie. De winkeladviesprijs bedraagt 69,95 (inclusief BTW).

"Met deze motion tracking webcam laat Sweex zien ook innovatieve producten op de markt te brengen, met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die men van ons gewend is. Het bijzondere aan deze webcam is dat de gebruiker ook bij bewegingen in beeld blijft, op dit moment een mogelijkheid die nog niet veel andere webcams kunnen bieden. We verwachten met dit product een groot aantal chattende gebruikers een plezier te doen", aldus Arjan Schreuder, Manager Marketing & Communications bij Sweex.

Klik hier voor meer informatie over de Sweex Motion Tracking Webcam.

OVER SWEEX
Sweex Europe B.V. (sweexeurope.com) is als producent van computergerelateerde producten een volwassen speler op de Europese markt. Het Sweex assortiment (sweex.com) stelt middels heldere toepassingsmogelijkheden niet de technologie, maar juist de gebruiker centraal en biedt een breed scala betaalbare kwaliteitsproducten met uitstekende margemogelijkheden, goede support en heldere garantievoorwaarden. De medewerkers bedienen de Sweex partners in 45 Europese landen vanuit het hoofdkantoor in Delft (Nederland) en het nabijgelegen logistieke centrum in Hoek van Holland.

MEER WETEN?
Informatie, hoge resolutie beeldmateriaal en het aanvragen van testproducten: Ivonne Fasel, PR & Communications Specialist
T 015 - 750 1754 · E ivonne@sweex.com
Of surf naar www.sweexeurope.nl, onderdeel Marketing: http://www.sweexeurope.nl/content.asp?DataID=334

---- --