Ingezonden persbericht


Hedge Fund Award voor Lombard Odier Darier Hentsch

Lombard Odier Darier Hentsch is uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze 2005 Hedge Fund Review Award voor het best presterende Fund-of-Hedge-Funds over 1 jaar (op voor risico gecorrigeerde basis) voor zijn Europe Equity Long/Short Fund- of-Funds

Bovendien won de maatschappij de tweede prijs als Beste Europese HNWI/Retail Fund-of-Hedge-Funds Product Provider.

Op 8 december 2005 vond tijdens een feestelijk diner in het London Marriott op Grosvenor Square de prijsuitreiking plaats. Daniel J. Penseyres, hoofd Alternative Funds Development nam de prijs in ontvangst van BBC-presentatrice Natasha Kaplinsky.

Na de prijsuitreiking zei Daniel J. Penseyres: "Lombard Odier Darier Hentsch heeft vanaf het begin van de jaren '90 zijn activiteiten in alternatieve beleggingsstrategieën voortdurend uitgebreid, en momenteel bieden wij zeven funds of hedge funds aan, met meer dan USD 2,5 miljard aan beheerd vermogen. Wij hebben ernaar gestreefd een team van wereldklasse op te bouwen, en deze prijs is de buitengewone erkenning van de prestaties van dat team."

Over Lombard Odier Darier Hentsch

Sinds de oprichting in 1796 heeft Lombard Odier Darier Hentsch meer dan twee eeuwen aan ervaring in het bankwezen opgebouwd. De onderneming heeft zich ontwikkeld tot een internationale groep die actief is in 's werelds belangrijkste financiële centra, en vestigingen heeft in 15 landen.

Met de gecombineerde deskundigheid van zijn medewerkers beheert de groep op efficiënte wijze ongeveer 145 miljard Zwitserse franken (E 95 miljard) en kan de onderneming voldoen aan de specifieke behoeften van haar drie categorieën klanten.


. Wealth Management

. Institutioneel Vermogensbeheer

. Investment Banking

Lombard Odier Darier Hentsch is een Vennootschap Onder Firma en lid van de Swiss Private Bankers Association.

Genève, 12 december 2005
| || Persbericht

Lombard Odier Darier Hentsch & Cie
Rue de la Corraterie 11
1204 Genève
www.lodh.com

Daniel Penseyres
Hoofd Alternative Funds Development
Tel. +41 (0)22 709 21 26
daniel.penseyres@lodh.com

| |


---- --