Ingezonden persbericht

Seminar 'Doet u mee met de recessie in Zuid-Nederland?'

FaGro Consultancy B.V., een advies- en interimbureau gespecialiseerd in management control, organiseert op 8 december 2005 in samenwerking met Rabobank Corporate Clients een middagseminar "Doet u mee met de recessie in Zuid-Nederland? - 20 tips om te overleven of te groeien tijdens een recessie."

MAASTRICHT-AIRPORT, 20051018 -- Tijdens dit onderhoudende seminar wordt ingezoomd op het managen van omgevingsfactoren en de kansen voor ondernemers in moeilijkere economische tijden. Welke factoren beïnvloeden uw branche en organisatie? Hoe kunt u hier adequaat op reageren? Welke rol speelt het leveren van toegevoegde waarde hierin? Er wordt inzicht gegeven in de huidige economische situatie in Zuid-Nederland, gevolgd door tips en triggers om mee aan de slag te gaan.


Sprekers
Willem van der Velden, plaatsvervangend hoofd van het directoraat Kennis en Economisch Onderzoek van de Rabobank Nederland, schets een beeld van de economie in met name de regio's Brabant en Limburg. Aan de orde komen de macro-economische verwachtingen voor 2006, de stand van zaken en verwachtingen voor het bedrijfsleven en regionale trends.

Guido Thys, de meest gevraagde spreker van zakelijk Nederland, geeft tijdens zijn met humor doorweven sessie de bezoekers twintig uitgewerkte en direct toepasbare adviezen voor alle branches. Tijdens zijn presentatie staat hij stil bij het meest essentiële bestaansrecht van elke organisatie; het leveren van toegevoegde waarde aan de klanten.

Doelgroep
FaGro Consultancy B.V. en de Rabobank richten zich met dit seminar op directeuren, algemeen en financieel managers.

Informatie
Het seminar wordt gehouden op 8 december 2005 in Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn. Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 18.30 uur. De kosten van deelname aan het seminar bedragen ¤ 75,- per persoon (exclusief BTW). Aanmelden kan vóór 23 november 2005 via de mail seminar@fagro.nl t.a.v. Janine Hochstenbach. Voor meer informatie kunt u de website van FaGro Consultancy B.V. raadplegen: www.fagro.nl. of contact opnemen met Janine Hochstenbach, telefoonnummer 043-3585480.




FaGro Consultanncy B.V.