Ingezonden persbericht


Timespots, Multifunctionele digitale pocket-pc voor toeristen en zakelijke bezoekers

TIMESPOTS® INTRODUCEERT NIEUWE VERSIE IN AMSTERDAM:

MOOIER, KLEINER ÉN COMPLETER

Amsterdam, december 2005 - Timespots®, de digitale pc op zakformaat voor toeristen en zakelijke bezoekers die eind 2004 op de markt kwam, komt nú met een nieuwe versie in het Amsterdamse straatbeeld. Mooier, sneller, nauwkeuriger en beter dan voorheen én dan alle andere pocket-pc's en navigatieoplossingen. Dankzij Timespots®, te verkrijgen bij drie- en viersterrenhotels in Amsterdam, hoeft niemand meer moeizaam zijn weg te zoeken in de stad. Timespots® geeft namelijk precies aan waar de gebruiker ervan zich op dat moment bevindt. Verder geeft Timespots® up-to-date informatie over evenementen, hotels, musea, restaurants en bezienswaardigheden. Amsterdam loopt met de zakelijke, elektronische informatiebron van Timespots®, voorop in de internationale ICT-dienstverlening via het mobiele Internet.

Locatiebepaling
De Timespots® pocket-pc met het uiterlijk van een mobiele telefoon, is multifunctioneel te gebruiken. Het past in een binnenzak en bevat behalve een database, ook een telefoon, fotocamera, internet en e-mailmogelijkheden. Bovendien kunnen gebruikers van Timespots® met elkaar communiceren. Door locatiebepaling geeft het programma uit zichzelf informatie over de directe omgeving. Wie op het Museumplein staat, ziet direct in Timespots de hotels, winkels en musea in de buurt. Ook geeft het alle informatie over openbaar vervoer. Al wandelend verdwalen in De Jordaan is dan onmogelijk, ook de weg kwijtraken in de richting van het stedenbouwkundig plein van Rem Koolhaas in Noord behoort hierdoor tot het verleden. Timespots® is al te verkrijgen vanaf 15 euro voor een dag all-in. Geen geld voor wie Amsterdam wil ontdekken. In hotels wordt Timespots® gebundeld in de kamerprijzen.

Timespots BV introduceert de vernieuwde versie van Timespots, de veelzijdige en vooral leuke service waarmee de stadsbezoeker op eigen wijze de stad Amsterdam kan (ver)kennen. Deze pocket-pc/phone met GPS is verkrijgbaar bij verschillende hotels in Amsterdam. Timespots zit boordevol informatie over o.a. top restaurants en attracties, audio tours, geschiedenis en tips over de stad, maar ook met allerlei voordeeltjes voor de gebruiker. Timespots zal binnenkort in Parijs, Rome, Barcelona, maar ook in andere steden in Nederland verkrijgbaar zijn! Voor meer informatie www.timespots.com of neem contact op met Timespots via telefoonnummer 020 - 61 27 302.