Ingezonden persbericht

Koop met je hart en steun goede doelen met je aankoop

UTRECHT, 20051208 -- Dit jaar kan je je kerstinkopen vanuit je luie stoel doen en tegelijkertijd een goed doel steunen. Het werkt heel gemakkelijk: ga naar www.koopmetjehart.nl, selecteer een goed doel en ga vervolgens naar de webshop waar je iets wilt kopen. Winkels die meedoen zijn onder meer Bol, Dell, Telfort, Staatsloterij en Sunweb.


Doordat je via koopmetjehart.nl naar de webwinkel gaat en daar je spullen bestelt, krijgt Koopmetjehart een affiliate fee, een vergoeding. Deze vergoedingen worden opgespaard en aan de goede doelen overgemaakt. De vergoeding ligt gemiddeld op 5% van de aankoopwaarde.

De consument bepaalt zelf naar welk goede doel de vergoeding gaat. Op dit moment heeft hij de keuze uit negen goede doelen, waaronder de Samenwerkende Hulporganisaties (giro800800), oneMen, Amnesty International en Stichting Read To Grow. De komende maanden zal deze lijst sterk gaan groeien. De dienst wordt kosteloos aangeboden aan goede doelen.

Oprichter Steven Kraal van Koopmetjehart: 'Uiteraard zijn wij erg blij dat goede doelen de toegevoegde waarde inzien van onze dienst. We doen het tenslotte voor hen! Ook consumenten reageren enthousiast, het kost ze niets en toch dragen ze op deze manier hun steentje bij.'

Daisy de Bruijn, marketing & communicatie oneMen: "één persoon kan een verschil maken, ook kleine beetjes dragen daar aan bij. Wij zijn erg blij met dit initiatief!"

Over Koopmetjehart
Koopmetjehart is opgezet door Steven Kraal en Jeroen Schuuring. Beide hebben ruime ervaring in het opzetten van projecten voor goede doelen. De doelstelling van de organisatie is om structureel fondsen te genereren voor goede doelen. Kraal: `Wij zijn van mening dat transparantie een kernwaarde voor de organisatie is. Daarom is een Raad van Advies in het leven geroepen waarin goede doelen toezicht houden op de geldstromen binnen Koopmetjehart.' Voor meer informatie kunnen mensen terecht op www.koopmetjehart.nl.




Koop met je hart