The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon Duivelse Kerst

Het perfecte alternatief voor helse kerstinkopen? Breng tijdens de feestdagen een bezoek aan Amsterdams griezeligste bezoekersattractie!

Wachtrijen langer dan het oog kan zien, moordende prijzen en demonische winkelbedienden, shoppen wordt een martelgang.

Op een karakteristieke wijze geeft The Amsterdam Dungeon daarom een eigen invulling aan een vrolijk kerstfeest. In de attractie aan het Rokin in Amsterdam is een griezelig kerstdecor te zien waarin de kerstman, Santa Claus, zelf gevangen wordt gehouden door satan. Rudolf roostert boven een aangenaam vuurtje en wat is er met die arme elfjes gebeurt?

De entree is omgetoverd tot satans eigen huiskamer. Hier luistert hij geduldig naar al die brandende kerstwensen van bezoekers. Maar alleen de ondeugendste wensen krijgen goedkeuring. Van 8 december tot 8 januari is iedereen is welkom is satans huiskamer waar hij waakt over de slijmerige smerige grabbelton. Met wat smeergeld krijg je misschien de kans je geluk te beproeven. Weet jij een oogbal op te spitten, dan wordt je daarvoor beloond.

Als je het lef hebt deze hel binnen te gaan, bestaat de kans dat je besmet raakt met de Pest, wordt je veroordeeld voor al je ondeugden door de meedogenloze bloedraad en neemt magere Hein je mee op je laatste reis... ben jij de moed al verloren?

Volgens Wybo Wijnbergen, attractiemanager, wordt 'de duivelse kerst' een jaarlijks terugkerend fenomeen tijdens de feestdagen. Engelsen noemen de kerstman 'Santa Claus'. Voor ons zit de grap zit natuurlijk in de grote overeenkomst in de namen Santa en satan. Wij bieden de mensen de kans even te ontsnappen aan de doorsnee kerstpromoties en stress van het inkopen. Het is niet onze bedoeling mensen te ontmoedigen kerstinkopen te doen, in onze winkel vindt je een uitgebreid assortiment aan gruwelijke en griezelige kerstcadeaus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Blaauw. Telefoonnummer 020-5308512 of 020-5308500