Winkelman en van Hessen

Amsterdam, 8 december 2005

Spectaculaire opening Miljonair Fair

De jaarlijkse Miljonair Fair is donderdagavond met een feestelijke opening van start gegaan. Net zoals voorgaande jaren is de RAI de komende dagen gevuld met luxegoederen variërend van dure juwelen tot de allernieuwste autos. Organisator Yves Gijrath verwacht dat het bezoekersaantal dit jaar boven de 35.000 uitkomt. Deze bezoekers zullen ook dit jaar hun hand niet op de knip houden, zo werd er vorig jaar 300 miljoen euro uitgegeven op de beurs voor miljonairs.

Bij het openingsfeest trokken de deelnemers alles uit de kast om de aandacht van het verwende publiek te trekken. Zo heeft het nieuwe modetalent Erny van Reijmersdal voor American Express vier cocktailjurken ontworpen die tijdens de opening werden getoond. De jurken waren ieder gemaakt van ongeveer 400 kaarten en worden later dit jaar geveild voor het goede doel. De haute couture wordt niet alleen geshowd tijdens de opening, ook gedurende de rest van de beurs paraderen modellen in de japonnen van Centurion, Platinum, Gold en Blue. Centurion is de duurste en meest luxe kaart ter wereld en heeft een jaarbijdrage van 2000 euro.

EINDE BERICHT

American Express
American Express is vooral bekend geworden door de financiële diensten en producten die zij aanbiedt, zoals de American Express Kaart en American Express Travelers Cheques. American Express doet echter veel meer. Nu, anderhalve eeuw na de oorspronkelijke oprichting in 1850, bestaat American Express Company wereldwijd uit twee onderdelen: American Express Bank en American Express Travel Related Services. In Nederland worden sinds 1904 de producten en diensten van American Express Travel Related Services aangeboden. American Express Travel Related Services, levert een pakket van onderling afgestemde diensten op het gebied van reizen, financiën en verzekeringen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Eva Wolf
Winkelman en Van Hessen

06 148 789 46

070 416 1616
ewolf@winkelmanenvanhessen.nl