Gemeente Vlaardingen


Let's go MADD

Op 9 en 10 december 2005 toont heel Nederland zich maatschappelijk betrokken! Tienduizenden Nederlanders zetten zich die dagen actief vrijwillig in door de handen uit de mouwen te steken en zo iets te doen voor anderen. Individuen, groepen en scholen, vrijwilligersorganisaties, Oranjeverenigingen, gemeenten en bedrijven; samen maken ze het verschil!

Vraag en aanbod
Via een vraag- en aanbodsysteem op de website (zie rechterkolom) kan iedereen vanaf september zien wat er 9 en 10 december in zijn of haar buurt te doen is. Organisaties en individuen kunnen activiteiten aanbieden. Belangstellenden kunnen zich vervolgens bij de contactpersoon aanmelden als vrijwilliger. Iedereen kan meedoen. Meer weten? Kijk dan op de site.

Goed voorbeeld doet goed volgen
In Engeland en de VS wordt MADD al enkele jaren grootschalig en succesvol georganiseerd. In Engeland heeft zo´n 77% van de deelnemende organisaties meer vrijwilligers na MADD.

Make a Difference Day is een initiatief van CIVIQ, instituut vrijwillige inzet, en Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV).