Gemeente Oss


18/10/2005 - Bedankavond vrijwilligers op vrijdag 9 december

De bedankavond voor de vrijwilligers van de gemeente Oss is dit jaar op vrijdag 9 december in theater de Lievekamp. De feestelijke avond bestaat uit het meezingconcert van Bas en Ralf. Liedjes die iedereen kent worden onder leiding van het duo Bas en Ralf, en een live-band, samen gezongen. Hiervoor krijgen alle bezoekers een leuk boekje waarin alle teksten staan afgedrukt. Met deze voorstelling zorgen zij voor een feest dat iedereen met hen mee kan vieren. Zingend halen zij vrolijke herinneringen op en, geholpen door het element humor, weten zij hele zalen tot meezingen te bewegen. Iedere keer weer is het een onweerstaanbaar feest.

Tijdens deze gezellige en actieve meezingavond zal ook de vrijwilliger van het jaar 2005 bekend gemaakt worden. In het verleden heeft de gemeente Oss ook de gouden Oogappels uitgereikt tijdens het Vrijwilligersgala. Dat is met ingang van dit jaar veranderd. Gedurende het hele jaar zijn zes Oogappels uitgereikt aan vrijwilligers in de gemeente Oss die zich op een bijzondere manier hebben onderscheiden.

De Oogappel is een gouden speld met een diamantje in de vorm van een appel. Bij een Oogappel hoort een oorkonde én een cheque van EUR 250, die de vrijwilliger mag besteden aan een goed doel. De vrijwilligers, die door het jaar heen een Oogappel ontvangen, zijn daarmee tevens genomineerd voor de titel `Vrijwilliger van het Jaar' die op 9 december aanstaande wordt gekozen tijdens een feestelijke avond in Theater de Lievekamp.

Vrijwilligers kunnen voor deze avond kaarten bestellen. Vul hiervoor bijgevoegd formulier in. Uw aanvraagformulier dient vóór 5 november bij ons binnen te zijn. U kunt het formulier via de site digitaal verzenden.

De aanvragen worden gehonoreerd naar volgorde van binnenkomst. Als het maximaal aantal kaarten uitgegeven is, kunnen wij helaas niet alle aanvragen honoreren.