Gemeente Son en Breugel


Vrijwilligersavond 2005

Op vrijdag 9 december wordt in sporthal de Bongerd weer de traditionele vrijwilligersavond gehouden. Op deze avond worden alle vrijwilligers van Son en Breugel bedankt voor hun inzet voor de Son en Breugelse samenleving.
Er wordt van 20.00 22.30 u een gevarieerd programma aangeboden van zang, dans en conference en na de pauze zal burgemeester Gaillard de Vrijwilligerspenning uitreiken.

Jonge vrijwilligers
Dit jaar is er speciale aandacht voor de jonge vrijwilligers in ons dorp. Daarom zal er nà afsluiting van het programma in de grote hal, nog een speciaal optreden zijn in de foyer door de Eindhovense hiphopgroep 4onshiphop
De muziek van deze vier jonge muzikanten laat zich het beste omschrijven als eigenzinnige Brabantse hiphop In Brabant hebben zij al heel wat bekendheid gekregen door hun live-optredens, o.a. op Paaspop 2003, Festival Mundial 2005 en in april dit jaar traden ze nog op tijdens een jongerenevenement in Son en Breugel. Met veel creativiteit tonen zij de verschillende mogelijkheden binnen de hiphopstroming. Jonge vrijwilligers mogen dit optreden dus zeker niet missen!

Als de jongeren niet het hele programma bij willen wonen kunnen zij tijdens de pauze (± 21.10 u)
instromen voor het laatste gedeelte met uitreiking vrijwilligerspenning + optreden 4onshiphop

Kaarten
Gratis kaarten zijn af te halen van 7 t/m 18 november a.s. op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30-11.30 u. Uitgiftepunten:
St. Welzijn St Genovevastraat 35 in Breugel,
Vrijwilligerscentrale, Markt 1 in Son.

De beschikbare kaarten worden zo eerlijk mogelijk verdeeld over de vele verenigingen.
Bij het afhalen moet daarom de naam van de vrijwilliger en de vereniging vermeld te worden.
Kom dus snel want het aantal kaarten is beperkt!
* Speciale uitnodiging 9 dec.pdf