De Pont stichting


Toonbeelden

9 december 2005 tm 5 februari 2006

Linda Arts, Marianne Breedveld, Koen Delaere, Paul van Dongen, Guido Geelen, Michael de Kok, Rene Korten / Jan van den Langenberg, Marc Mulders, Reinoud van Vught en Ronald Zuurmond

Op initiatief van het Grafisch Atelier Eindhoven hebben tien Tilburgse kunstenaars een ontwerp voor een zg. mupi-affiche gemaakt. Gewoonlijk zijn dit de affiches met reclameboodschappen die op straat in lichtbakken te zien zijn. Voor deze gelegenheid zijn het kunstwerken die, onder de titel Toonbeelden, als zeefdruk in tachtig lichtbakken in de stad zullen hangen gedurende de maand december. Op deze wijze krijgt het werk van de kunstenaars een breed publieksbereik. Het project vindt dan ook plaats in het kader van de activiteiten van KORT (Kunst Openbare Ruimte Tilburg) en wordt begeleid met een brochure die huis-aan-huis wordt bezorgd.

Tegelijk met deze presentatie wordt de volledige serie zeefdrukken ook bij De Pont getoond. De deelnemende kunstenaars zijn: Linda Arts, Marianne Breedveld, Koen Delaere, Paul van Dongen, Guido Geelen, Michael de Kok, Rene Korten / Jan van den Langenberg, Marc Mulders, Reinoud van Vught en Ronald Zuurmond.

wijzigingen voorbehouden.