Gemeente Terneuzen

Persbericht 06-12-2005

Start bouwtraject zorgcentrum Zaamslag

Het bouwproject van het nieuwe zorgcentrum de Molenhof in Zaamslag gaat van start. Wethouder Van Waes verricht op vrijdag 9 december om 15.00 uur de officiële openingshandeling in de recreatiezaal van de Molenhof. Een hapje en een drankje ontbreken hierbij niet, een ieder is van harte welkom.

In de centrale hal van de Molenhof wordt een informatiecentrum ingericht. Hier kunt u informatie inwinnen rondom de nieuwbouw. Op de diverse expositiewanden staan schetsen en tekeningen van het nieuwe zorgcentrum, het gemeenschapscentrum, de serviceflat en de overige woningen.

Op de website van de gemeente Terneuzen
(www.terneuzen.nl/actueel/plannen) staat een nieuwsbrief, deze wordt binnenkort in Zaamslag verspreid. Hierin staat de route van het bouwverkeer, de planning, de bouwplannen, de contactpersonen etc. Ook staat op de website het visiedocument het Zaamslag van de toekomst. Het nieuwe zorgcentrum is een unieke samenwerking tussen de Stichting Voor Regionale Zorgverlening (SVRZ), Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Terneuzen.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie, Vera van der Windt Telefoonnummer: 0115 455 521

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright