Air Berlin, Van Burik en Cairo zoeken het WK-fanteam

BERLIJN, December 7 /PRNewswire/ --


- Fotowedstrijd voor voetballiefhebbers en 100.000 vliegtickets vanaf 19 euro

Op 9 december, als in Leipzig de loting voor het wereldkampioenschap voetbal 2006 in Duitsland plaatsvindt, roepen luchtvaartmaatschappij Air Berlin en de spelers Dick van Burik en Ellery Cairo voetballiefhebbers op om mee te doen aan een fotowedstrijd.

Deelnemers dienen zichzelf en tien vrienden of collega's op een foto te zetten waarop duidelijk te zien is welke nationale voetbalploeg tijdens het WK op hun steun kan rekenen. Als de Franse ploeg favoriet is, kunnen de elf bijvoorbeeld met baret, wijn en stokbrood poseren. De groep die het duidelijkst en creatiefst een bepaald team ondersteunt, wint. Voor de Nederlandse inzendingen staat de jury onder leiding van de voetballers Dick van Burik en Ellery Cairo.

De leden van het winnende team krijgen voor ieder spel dat het favoriete voetbalteam op het WK in actie gekomen is, een heen- en terugvlucht met Air Berlin. Winnaars kunnen vanaf Amsterdam naar Berlijn of Palma de Mallorca vliegen en vanaf Düsseldorf en Münster naar diverse andere Europese steden.

De foto's dienen een resolutie van minimaal 300dpi te hebben en kunnen tot 31 januari 2006 aan cup@airberlin.com gestuurd worden. Meer informatie over de fotowedstrijd is op internet onder www.airberlin.com/cup te vinden.

Naast de fotowedstrijd start Air Berlin op 9 december weer een actie met jubelprijzen. Van vrijdag 18:00 uur tot zondag 23:59 uur zijn voor de Europese landen op www.airberlin.com 100.000 vluchten vanaf 19 euro verkrijgbaar. De prijs is inclusief belastingen, toeslagen en service aan boord. De reisperiode is januari en februari 2006.

Contact pers:
Angelika Schwaff
Persvoorlichtster Air Berlin
Tel.: +49-30-34-34-15-30
Fax: +49-30-34-34-15-09
E-mail: schwaff@airberlin.com