Gemeente Breda

Laatste fase consultatie Ontwikkelingsvisie Breda 2020

Een chatsessie die vrijdag 9 december plaatsvindt en de slotbijeenkomst die op 13 december wordt georganiseerd luiden de laatste fase in van de consultatie rond de Ontwikkelingsvisie. Het college nodigt de Bredase burgers uit om mee te chatten op 9 december en mee te praten op 13 december in De Nieuwe Veste.

Chatten met de wethouder

Voor het eerst is het in Breda mogelijk om met een wethouder te chatten. Wethouder Arbouw nodigt u van harte uit om met hem te chatten over de toekomst van Breda. Vrijdag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur geeft de wethouder antwoord op uw vragen of reacties. Via een link op de homepage van de website www.breda.nl gaat u naar een webpagina waar u kunt aangeven of u wilt deelnemen aan de chat, of het chatgesprek alleen wilt lezen. Als deelnemer geeft u uzelf een inlognaam en kunt u aan de slag met vragen en reacties.

Slotbijeenkomst

Op dinsdag 13 december om 20.00 uur vindt de afsluitende bijeenkomst plaats. Tijdens deze slotbijeenkomst zal aan de hand van prikkelende stellingen discussie plaatsvinden tussen deskundigen (voorzitters van de workshops), bestuurders en de zaal over de thema's Complete Stad, Stad in de wolken, Bereikbare stad, Gastvrije stad en Stad in Europa. Ook berichten wij u tijdens deze avond over de resultaten van de workshops, het Digipanel en de ervaringen die zijn opgedaan met de chatsessie. De Ontwikkelingsvisie is overigens nog steeds via Internet te raadplegen. Het is mogelijk om zowel het Plan in Hoofdlijnen als de toelichting op het Plan in Hoofdlijnen hieronder te downloaden.

Breda, 7 december 2005

Zie:

De gehele visie