Nederlandse Moslim Omroep

PERSBERICHT, 9 DECEMBER 2005

-----------------------------------

WATNOU..?! VRIJDAG 9 DECEMBER TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 9 december is er een weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. De presentatie is in handen van Rinse de Valk en Raja Felgata.

Acht jongeren van verschillende jongerenorganisaties maakten vorige maand een reis naar Palestina. Naar aanleiding van hun ervaringen boden ze afgelopen dinsdag een statement aan de Tweede Kamer aan: "De muur moet weg!" In WATNOU..?! komen ze vertellen over hun ervaringen en leggen ze uit wat ze willen bereiken met hun statement.

Abdelali Bentohami is een Nederlands- Marokkaanse arts (plastisch chirurg) die vrijwillig in zijn eigen vakantie naar Marokko gaat om daar kinderen te opereren met ernstige afwijkingen als oogtumor, hazelip en klompvoet. Samen met kickboksers Kamal Sabrani en Nordin ben Salam maakt hij deel uit van stichting Karam die wedstrijden organiseren om geld in te zamelen voor de operaties. In WATNOU..?! aandacht voor dit bijzondere project.

Tenslotte de column van Meryem.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, discussie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Live vanuit Studio AKN in Hilversum. Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!