PERSBERICHT - 2005-12-08

Alles over Zuid-Afrika op gloednieuwe webgids

Alle wat een toerist wil weten over Zuid-Afrika is te vinden op de zojuist gelanceerde gloednieuwe webgids over het land. Op www.zuid-afrika.nl. vind je alle informatie voor de ultieme reis naar Zuid-Afrika. Culturele achtergronden, bezienswaardigheden en activiteiten en praktische reisinformatie worden overzichtelijk weergegeven.

Speciaal ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe website geeft Zuid-Afrika.nl in samenwerking met partner KLM twee vliegtickets naar Zuid-Afrika weg. Surf nu naar www.zuid-afrika.nl en win de gratis tickets!

Zuid-Afrika.nl online webgids
Zuid-Afrika.nl is dé Nederlandstalige webgids voor Zuid-Afrika. Hier vinden bezoekers uitgebreide informatie over uiteenlopende activiteiten, bezienswaardigheden en de culturele achtergronden van het land. Daarnaast wordt praktische informatie over reizen door Zuid-Afrika aangeboden en kunnen bezoekers via het forum in contact komen met andere Zuid-Afrika-fanaten. Via een digitale nieuwsbrief blijven geïnteresseerden op de hoogte van Zuid-Afrika gerelateerde attracties en evenementen. Dit alles wordt aangekleed met beelden die door South African Tourism ter beschikking zijn gesteld.

Gratis tickets
Ter introductie van deze nieuwe online webgids geeft Zuid-Afrika.nl in samenwerking met KLM twee tickets naar Zuid-Afrika weg. Bezoekers van Zuid-Afrika.nl maken kans op deze prijs door vrienden en kennissen te mobiliseren www.zuid-afrika.nl te bezoeken. De troostprijs is een dagje in het ook avontuurlijke Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Verslingerd
Zuid-Afrika.nl is ontstaan vanuit onze liefde voor dit schitterende land. Reizen zit ons in het bloed en na diverse trips zijn we helemaal verslingerd aan Zuid-Afrika. Via de nieuwe site delen we onze ervaringen met de bezoekers. We weten dus waarmee je te maken krijgt tijdens een reis én wat je absoluut niet van Zuid-Afrika mag missen. We streven naar leuke informatie die van hoge kwaliteit is. Iedereen is nu al laaiend enthousiast; de eerste bezoekers, onze partners en natuurlijk wijzelf. We hopen dat onze nieuwe site net zo succesvol wordt als onze andere sites www.Australie.nl, www.Nieuw-Zeeland.nl, en www.Indonesie.nl, aldus Maartje Rooker, redacteur van Zuid-Afrika.nl.

Zuid-Afrika.nl werkt samen met een aantal gerenommeerde partners, zoals KLM en South African Airways. Reisorganisaties die zich aan het product willen koppelen kunnen contact opnemen met Frank Klein van Zuid-Afrika.nl.