Tech Data

Azlan Training is een Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions

Zoetermeer, 8 December 2005

Azlan Training heeft als een van de eerste partners van Microsoft wederom haar status als Gold Certified Partner for Learning Solutions verlengd. Dit is de hoogst mogelijke certificering die opleidingspartners van Microsoft binnen het Certified Partner Programma kunnen bereiken.

Het Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions programma is bedoeld voor Microsoft Certified Partners for Learning Solutions (CPLS) partners die trainingen verzorgen voor middelgrote tot grote organisaties. CPLS-partners die voor dit programma in aanmerking komen, beschikken over alle kennis en vaardigheden om trainingsoplossingen samen te stellen en uit te voeren voor middelgrote tot grote ondernemingen, met als specialisaties IT-infrastructuur en op de klantsituatie toegesneden trainingsoplossingen.

Nico Krever, General Manager Azlan Training: "Partners die tot dit programma worden toegelaten moeten voldoen aan een reeks strenge criteria. Zo wordt niet alleen naar het aantal gecertificeerde medewerkers gekeken, maar ook naar succesvolle opleidingsprojecten waarin de nieuwste Microsoft software in klantoplossingen centraal staat. Microsoft verlangt minimaal drie referenties, die daadwerkelijk gecontroleerd worden. In de praktijk betekent het dat Azlan Training voor het behalen van de Gold status inmiddels bij verschillende bedrijven diverse services en leervormen ingezet heeft."

Wim van Vliet, Skills Manager Microsoft Nederland: "Microsoft hecht veel waarde aan de Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions status. Opleiders met dit predikaat hebben een bewezen staat van dienst op het gebied van maatwerktraining voor de nieuwste Microsoft technologie. Azlan Training heeft door de jaren heen bewezen de Microsoft Gold CPLS status meer dan waard te zijn. Vele succesvolle maatwerk opleidingstrajecten bij grote Microsoft klanten vormen hier het bewijs van. Daarnaast werkt Microsoft graag samen met de ervaren Microsoft Certified Trainers van Azlan Training tijdens grote Microsoft evenementen als MSDN TechNet Briefings en Microsoft InTrack seminars. Microsoft kijkt uit naar een succesvol 2006 samen met Azlan Training."

Over Azlan Training
Azlan Training is onderdeel van Tech Data Nederland B.V. Sinds 1984 heeft Azlan Training verregaande expertise opgebouwd in het geven van ICT gerelateerde trainingen. Azlan Training Nederland heeft trainingslocaties in Amsterdam, Eindhoven, Zoetermeer, Utrecht en Zwolle. Naast open rooster trainingen biedt Azlan Training ook consultancydiensten in de vorm van organisatorisch en individueel advies en trainingsoplossingen in de vorm van specifieke maatwerktrajecten. Daarbij spelen de specifieke wensen van de opdrachtgever een grote rol.

Opgericht in 1974, Tech Data (Nasdaq: TECD) is een vooraanstaand distributeur van IT-producten en overige diensten met een toegevoegde waarde, die samen met haar dochterbedrijven aan meer dan 90.000 technologieresellers leveren in meer dan 100 landen wereldwijd. Tech Data heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2005, voor 19,8 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl

Over Microsoft
Over Microsoft: Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Azlan Training Nederland - Part of the Tech Data group Nico Krever, General Manager

Tel: +31 - (0)79 344 32 32
E-mail: nico.krever@azlan.com

Tech Data Nederland bv
Ronald Schapendonk, Channel Marketing Manager

Tel.: +31 (0)346 585 000
Fax: +31 (0)346 585 161
E-mail: pers@techdata.nl
http://www.techdata.nl

© 2005 Tech Data Corporation. ® All rights reserved.