Phantasialand Wintertraum koestert Nederlandse bezoekers!

Carts bv

p e r s b e r i c h t

Actie tweede dag gratis speciaal voor Nederlandse bezoekers.

Tot het einde van de Kerstvakantie is het weer het allerleukste om de winter in het Duitse Brühl te beleven, vlakbij Keulen. Daar wordt in de Kerstvakantie elke dag (behalve 24/12 en 1 jan.) een gigantisch winterspektakel gevierd. Phantasialand's Wintertraum is de titel en het festijn vindt dit jaar voor de vierde keer plaats!
Naast de toch al zeer spectaculaire attracties van het Europese top-attractiepark Phantasialand zijn er speciale winterpret attracties aan het palet toegevoegd: een Rodelbaan, sneeuwscooters, een ijsbaan en een heuse Après Ski Bar.

Voor Phantasialand's Wintertraum worden elk jaar ook speciale wintershows gemaakt, die het publiek telkens verbazen en de oh's en ah's zijn dan ook niet van de lucht! Zéker als het donker wordt en de meer dan één miljoen lichtjes flonkeren door het hele park. Op dat moment is er ook een feestelijke parade te zien met prachtige praalwagens waar vanaf alle Phantasialand's fantasiefiguren, inclusief natuurlijk Santaklaus de Kerstman, letterlijk 'schitterend' het publiek vermaken.

Vorig seizoen bezochten meer dan tienduizend Nederlanders Phantasialand's Wintertraum. Speciaal voor die vele Nederlandse bezoekers aan Phantasialand's Wintertraum werd een spectaculaire kortingsactie opgezet: Twee dagen plezier, één dag betalen! Elke bezoeker kan met z'n originele entreekaartje van de eerste dag in het park een (persoonlijke) actiecoupon afhalen voor een tweede gratis dag tijdens de openstelling van Phantasialand's Wintertraum!

Phantasialand's Wintertraum is in de Kerstvakantie dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur. ( 24-12 en 01-01 is het park gesloten). Tot 24 december elke woensdag t/m zondag. Voor Nederlandse bezoekers bestaat vanzelfsprekend de mogelijkheid om te overnachten in het geweldige viersterren Hotel Phantasia, dat geheel in Chinese stijl werd gebouwd en enorm geliefd is bij de bezoekers van het Duitse topattractiepark. Voor nadere info: www.phantasialand.de

Noot voor redactie (