Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Inbrekers betrapt bij woninginbraak

Huizen 09-12-2005 - Twee inbrekers zijn donderdagavond 8 december betrapt toen zij bezig waren met een woninginbraak aan de Nieuwe Blaricummerweg in Huizen.

Omstreeks 18.30 uur hoorde een getuige het geluid van glasgerinkel bij een huis in de buurt. Daarna zag de getuige twee donker geklede mannen met bivakmutsen bij een woning op bovengenoemde locatie. Toen hij naar hen riep, gingen de mannen er vandoor. Daarop belde hij de politie.

Toen agenten arriveerden, waren de daders er al vandoor. De inbrekers kwamen binnen door een ruit aan de linkerzijde van de woning te forceren. Zes luidsprekers, enkele sieraden en een lederen jas werden weggenomen. In de tuin van de woning werden de luidsprekers door agenten aangetroffen. De overige goederen zijn echt verdwenen. Een zoektocht naar de mannen en goederen in de omgeving van het pand leverde niets op.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van deze inbraak. Zij kunnen contact opnemen via het nummer 0900 8844.