Ingezonden persbericht


Het leukste cadeau onder de kerstboom

Speciale kaarten KinderMuseumNacht vanaf 9 december te koop

Wie zoekt naar een leuk, origineel en niet te duur (kerst)cadeau voor kinderen, kan in Utrecht terecht bij VVV, Muziekcentrum Vredenburg of diverse musea. Daar worden vanaf 9 december passe-partouts in speciale kerstcadeauverpakking verkocht voor de KinderMuseumnacht. Deze eerste editie van KinderMuseumNacht vindt plaats op zaterdagavond 18 februari.

Zes Utrechtse musea doen mee aan de KinderMuseumNacht en blijven op zaterdag 18 februari van 19.00 tot 23.00 uur open. Het is voor de allereerste keer in Nederland dat een KinderMuseumNacht wordt georganiseerd waaraan verschillende musea deelnemen. De Nacht is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het overkoepelende thema van de musea is 'dromen'. De kinderen komen op diverse locaties terecht in allerlei droomwerelden; ze ontdekken het verschil tussen echt en nep of worden meegenomen naar een magische wereld van vroeger of reizen ver weg naar de sterren. Dromen, rondspoken, tijdreizen, griezelen, eten, drinken en van alles ontdekken: in de donkere winteravond zal de fantastische wereld van het museum goed tot leven komen. Voor begeleidende ouders/verzorgers is er een apart programma.

Deelnemende musea aan KinderMuseumNacht zijn: Aboriginal Art Museum, Centraal Museum, Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement, Spoorwegmuseum, Universiteitsmuseum en Sonnenborgh - museum & sterrenwacht

ZA 18.02 - ZO 19.02 KinderMuseumNacht in Utrecht

Passe-partouts in speciale kerstverpakking zijn vanaf 9 december te koop bij VVV, Muziekcentrum Vredenburg, Aboriginal Art Museum, Centraal Museum, Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement, Spoorwegmuseum, Universiteitsmuseum en Sonnenborgh - museum & sterrenwacht. De prijs (zowel voor volwassenen als kinderen) is in deze voorverkoop ¤ 10,-.

www.culturelezondagen.nl

HET MONUMENTALE

Evelyne Levêke

Weerdsingel WZ 33a, 3513 BC UTRECHT

Postbus 553, 3500 AN UTRECHT

GSM: 06 - 4500 8427 - Fax: 08 - 4224 8808

evelyne@het-monumentale.nl - www.het-monumentale.nl

Kijk ook op www.dizkuzz.nl en www.webpromoter.nl