Ingezonden persbericht


PodiumGroep.nl presenteert:

SYB VAN DER PLOEG, HELLOWEEN EN APRESSKI-PARTY IN HARDENBERG

Hardenberg-,'SYB & BAND' is de naam. Syb van der Ploeg (ex De Kast) brengt op vrijdag 9 december met zijn band in Muziekcafe De Troubadour een ode aan de beste popnummers ooit gemaakt. Een muzikale show met actuele nummers, rockklassiekers en Nederpop. Gebracht door een van Nederlands beste live performers: Syb van der Ploeg! Syb van der Ploeg is een veelzijdige, sympathieke en charismatische frontman, studiobaas en songwriter voor zowel z'n eigen band Spanner als andere artiesten. Hij heeft het grootste deel van z'n nog steeds groeiende populariteit te danken als frontman van de superpopulaire Nederpopband De Kast. Dit jaar was hij o.a. op toer met de Kayak rockopera Nostradamus en deed hij de Dommelsch Double Dutch Pop Up concerten met Birgit Schuurman, begeleid door de bandleden van Anouk. In Januari staan SYB & BAND in AHOY tijden de Vrienden van Amstel Live 2005. Zaal open 21.00 uur.

HEAVY METAL IN PODIUM
Helloween staat vrijdagavond (09-12) in Podium Partypalace. Helloween is zonder twijfel één van de allerbeste heavy metalbands ter wereld. Na de delen 1 ('87) en 2 ('88) kwam de band onlangs weer met een 'Keeper Of The Seven Keys-album' en ze bracht met deze dubbelaar de fans weer in opperste beroering. Ook in Hardenberg laat de band vrijdag horen waar ze nog steeds toe in staat is. Helloween is: Andi Deris (Vocals), Michael Weikath (Guitar), Sascha Gerstner (Guitar), Markus Grosskopf (Bass), Dani Loeble (Drums).

APRES SKIPARTY IN PODIUM

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 december gaan alle remmen los in De Theaterzaal van Podium Partypalace. De openingsdag van ons Grand Café Den Herdenbergher vieren we in Podium met een adembenemende Apres Ski Party. Het gevoel van Tirool met zijn sneeuw en lederhosen komt vanavond helemaal tot zijn recht. We hebben DJ A-MATIC, bekend van De Skihut en diverse grote feesten en feestcafé's, uitgenodigd en hij weet het tempo erin te brengen. Middenin de party is er een optreden van HET FEESTTEAM (v/h Altijd Lazerus) die de boel ff op de kop komen zetten. Een lange nacht heerlijk aan één van de bars met een pint bier en op de dansvloer hossen en springen op Après-ski muziek. En natuurlijk laten we vannacht de sneeuwkanonnen bulderen.Meer informatie over de show op: www.podiumgroep.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht