Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Marijke Helwegen en Andries Knevel gasthoofdredacteuren Sum

Amsterdam, 9 december 2005 Het decembernummer van Sum verschijnt deze week onder gasthoofdredactie van Andries Knevel en Marijke Helwegen. De directeur van de EO en de ambassadrice van de cosmetische chirurgie schoven bij elkaar aan tafel voor een stevig gesprek over vooroordelen, verbouwingstoestanden en vertrouwen. Het is traditie bij Sum om jaarlijks één nummer uit te brengen met twee illustere gasthoofdredacteuren. Prem Radhakishun & Theo van Gogh (2004), João Varela & Jan Marijnissen (2003) en Beau van Erven Dorens & Jort Kelder (2002) gingen hen voor.

In dit nummer:

Wat krijg je als je en het meest bekende hoofd van de EO en hét gezicht van de cosmetische chirurgie gezámenlijk het hoofdredacteurschap van het grootste landelijke studentenblad Sum in hun schoot werpt? Christelijke deugd en eeuwige jeugd? Tevens: Knevels belijdenis , Intelligent Design: religie vermomd als wetenschap? en Marijke s eeuwige schoonheid door de jaren heen.

Sum

Sum is het enige landelijke studentenmagazine voor studenten van universiteiten en hbo-opleidingen in Nederland en verschijnt 8 keer per jaar in en oplage van 75.000. Sum volgt kritisch en nauwgezet de ontwikkelingen in het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. Tevens is Sum het lifestyleblad voor alle studenten met een goede keuze op het gebied van kunst, cultuur, theater, muziek en literatuur.

#####



Ingezonden persbericht