Ingezonden persbericht

The Mobile B.V. neemt branchegenoot Infoshare Interactive over

LAREN, 20051209 -- Mobiele content publisher The Mobile B.V. neemt haar branchegenoot Infoshare Interactive over. Beide ondernemingen behoorden tot de pioniers op het gebied van mobiel internet en zijn sinds 2002 actief in deze markt.


The Mobile B.V. verkoopt mobiele content zoals wap en i-mode sites, real- en ringtones, video's, wallpapers en games via 25 mobiele operators in 15 landen. Daarnaast heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in verschillende Mobile TV kanalen. Tot haar klanten behoren onder andere Vodafone, Telefonica, KPN Groep, Orange, T-Mobile en MTS.

Infoshare werkte al langer samen met The Mobile B.V. op het gebied van het ontwikkelen en beheren van innovatieve mobiele entertainment diensten. Infoshare verzorgde daarin o.a. de ontwikkeling en het beheer van het technisch platform, daar waar The Mobile zich bezig hield met de marketing van de op het platform ontwikkelde diensten. Deze samenvoeging maakt The Mobile B.V. dan ook flexibeler en efficiënter, zodat de nieuwe organisatie zich nog beter kan richten op haar missie: de consument verwennen met attractieve en innovatieve mobiele entertainment.

"Door deze overname zullen wij mobiele operators nog beter kunnen bedienen met frisse, actuele en innovatieve producten. Kennis en kunde van beide organisaties sluiten perfect op elkaar aan. Op deze manier kunnen wij invulling geven aan onze groei ambities in Europa en de rest van de wereld", aldus Martijn Broersma, directeur van The Mobile B.V

Voor meer informatie: martijn@themobile.nl




Ingezonden persbericht