Gemeente Stein


Verkeersbesluit Bergsteeg week 49

Het college van B&W van Stein heeft besloten om:


1. het verkeersbesluit waarmee een geslotenverklaring voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen is ingesteld in de Bergsteeg, in te trekken middels het verwijderen van het bord C6 van bijlage I van het RVV 1990 in de Bergsteeg ter hoogte van de kruising met de Steskensstraat, omdat het beoogde doel niet gerechtvaardigd wordt.
2. een eenrichtingsverkeer in de Bergsteeg in te stellen door middel van het plaatsen van het bord C3 van bijlage 1 van het RVV 1990, komende vanuit de richting van de Kelderstraat, op de T-splitsing van de Bergsteeg met de Kelderstraat-Wilhelminaplein, in combinatie met het bord C2 van bijlage 1 van het RVV 1990, komende vanuit de richting van de Steskensstraat, op de kruising met de Steskensstraat-Daggeweide met als onderbord "na 20 meter", omdat er aan de rechterkant een parkeerterrein gelegen is en dit parkeerterrein buiten het verbod dient te vallen.
3. een 2e bord C2 van bijlage 1 van het RVV 1990 te plaatsen na een afstand van 20 meter vanaf de kruising met de Steskensstraat-Daggeweide, omdat het parkeerterrein aan de rechterkant, komende vanuit de Steskensstraat richting de Bergsteeg, buiten het verbod dient te vallen.
4. het onderbord 0103 "uitgezonderd fietsers en bromfietsers" te plaatsen onder de borden C2 van bijlage 1 van het RVV 1990.
5. een tweezijdig parkeerverbod in de Bergsteeg in te stellen door middel van plaatsing van het bord E01 van bijlage 1 van het RVV 1990 aan beide zijden van de weg komende vanuit de richting van de Kelderstraat, op de T-splitsing van de Bergsteeg met de Kelderstraat-Wilhelminaplein.

Het besluit met alle relevante stukken ligt vanaf 8 december 2005 gedurende 6 weken - tot en met 19 januari 2006 - ter inzage in het gemeentehuis van Stein. Op grond van hoofdstuk 6 van de Algemene Wet Bestuursrecht kan gedurende deze termijn, ingaande op de dag na de dag van bekendmaking, door degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, bezwaar worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is; d. de gronden van het bezwaar.