Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 09 december 2005

SPEELSCHEMA SKY RADIO TENNIS MASTERS BEKEND

Wildcards voor Haase, Sijsling, de Bakker, Boonstra, Thijssen en Van Kampen

Zojuist heeft op het bondsbureau van de KNLTB in Amersfoort de loting voor de Sky Radio Tennis Masters 2005 plaatsgevonden. De als nummer 1 geplaatste speler, Raemon Sluiter, speelt in de eerste ronde tegen Eric Reuijl. Paul Logtens, de winnaar van vorig jaar, komt als eerste in actie tegen Igor Sijsling. Michaëlla Krajicek, de nummer 1 bij de dames en tevens titelverdedigster speelt in de eerste ronde tegen Mariëlle Hoogland. Renée Reinhard, die in augustus nog de Audi Nationale Tennis Kampioenschappen op haar naam schreef, komt als eerste in actie tegen Alexa de Bont. Het complete resultaat van de loting is te vinden op www.knltb.nl.

Wildcards
De toernooiorganisatie van de Sky Radio Tennis Masters heeft de wildcards toegekend aan de AA-Drink Jong Oranje talenten Robin Haase, Igor Sijsling, Thiemo de Bakker, Marrit Boonstra, Nicole Thijssen en Babs van Kampen. Zij strijden samen met de andere deelnemers van maandag 12 tot en met zondag 18 december om de titel Tennis Master 2005. De Sky Radio Tennis Masters vindt van maandag 12 tot en met zondag 18 december plaats in het Topsportcentrum Rotterdam te Rotterdam.

Wedstrijdprogramma
Tijdens het toernooi wordt dit jaar voor het eerst niet in poules gespeeld, maar volgens een knock-outsysteem met zestien spelers/speelsters. Op maandag 12 december worden vanaf 16.00 uur vier wedstrijden gespeeld, waarvan de derde partij niet voor 19.00 uur begint. Van dinsdag tot en met vrijdag beginnen de wedstrijden om 14.00 uur. Er worden deze dagen vijf partijen gespeeld, waarvan de vierde partij niet voor 19.00 uur aanvangt. De halve finales worden gespeeld op zaterdag 17 december vanaf 12.00 uur. De damesfinale begint op zondag 18 december om 13.00 uur en aansluitend, maar niet voor 14.30 uur, wordt de herenfinale gespeeld.

Kaartverkoop
Kaarten voor de Sky Radio Tennis Masters in Rotterdam zijn tijdens het evenement vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijden te koop in het Topsportcentrum Rotterdam of te bestellen via www.knltb.nl.