Digitale Gemeente Houten

Make A Difference Day Houten!

dinsdag 28 juni 2005 - Bron: PMOH

Een dag in de ban van vrijwilligerswerk en maatschappelijk betrokken ondernemen.

Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten gaat deze dag samen met de Vrijwilligerscentrale Houten organiseren. Het doel is dat op 9 december zoveel mogelijk bedrijven, organisaties en belangstellenden zich maatschappelijk betrokken tonen door inzet van mankracht, kennis, expertise, diensten of middelen voor lokale maatschappelijke en/of vrijwilligersorganisaties. Ook scholen kunnen een bijdrage leveren door als groepje of klas mee te doen en de andere kant van de samenleving te ontdekken. Een bijzondere dag met een gezamenlijke start en verrassende ontmoetingsmogelijkheden.

MADD Houten is onderdeel van de landelijke Make A Difference Day op 9 en 10 december 2005 met als thema Nederland in de ban van vrijwilligerswerk. MADD is tevens een officieel evenement in het kader van het Zilveren Regeringsjubileum van Koningin Beatrix en maakt de rijkdom van onze samenleving zichtbaar en biedt zo een keur aan ontmoetingsmogelijkheden (www.makeadifferenceday.nl).

Oproep voor bedrijven, maatschappelijke/vrijwilligersorganisaties: Wilt u als bedrijf of organisatie ook meedoen met MADD Houten en samen met collegas de handen uit de mouwen steken of heeft u als organisatie zelf een idee hoe u met uw kennis, diensten of middelen een organisatie zou kunnen helpen meldt u zich dan aan voor MADD Houten.

Of heeft u als maatschappelijke-/vrijwilligersorganisatie een project, wens of klus voor 9 december waar u extra vrijwilligers, handige of helpende handen, kennis of expertise bij kunt gebruiken laat het ons dan weten.

Op 15 september wordt de MADD info/match bijeenkomst gehouden bij de Rabobank Krommerijnstreek. Op die dag zullen de ingebrachte projecten aan bedrijven, instellingen en belangstellenden worden gepresenteerd.

Voor meer informatie en aanmelden:
Dolinda van der Hulst, projectmanager Platform MO Houten, tel: 030-6090338
email: platform.moh@houten.com of

Margreet Rijgersberg, coördinator Vrijwilligerscentrale, tel:030-6363250
email:houten@vrijwilligerscentrale.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).