Grafinet


Persinformatie, 27 september 2005

Buitengewoon Gouden Z Gala 2005 met Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis SoulXPlosion

Het Gouden Z Gala 2005 wordt anders dan voorheen. Wie denkt op vrijdagavond
9 december `gewoon' geïnspireerd te worden door succesvolle prestaties van collega-ondernemers, `gewoon' bij te praten met vakgenoten en opdrachtgevers en `gewoon' te genieten van een fantastische avond uit, wacht een positieve verrassing. Want wat deze avond op het eerste gezicht gewoon lijkt, is bij nader inzien buitengewoon. Buitengewoon gevarieerd, buitengewoon swingend en vooral: buitengewoon verrassend.

Trijntje Oosterhuis
Vrijdagavond 9 december belooft een buitengewone avond te worden voor grafisch Nederland. Zelfs de meest gewone dingen, zoals een hapje en een drankje, krijgen op deze avond een ongewoon tintje. Bij aankomst wacht een bijzondere ontvangst. Vervolgens worden de gasten uitgedaagd zich over te geven aan een ervaring waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Ook de winnaars van de Gouden Z en de KVGO Award 2005 worden op een `anders dan andere' manier bekendgemaakt. Hierna kunnen de gasten zich over de verschillende ruimtes verspreiden voor een buitengewoon gevarieerd vervolgprogramma. Met onder meer een ongekend smaakvol optreden van Trijntje Oosterhuis, een onwaarschijnlijk Stille Disco en een onvoorstelbaar swingende afsluiting door de Berget Lewis SoulXPlosion. Kortom: als het gala om half een ten einde is, zal het de aanwezigen duidelijk zijn hoe buitengewoon zo'n `gewoon' Gouden Z Gala eigenlijk is.

Reservering galakaarten en hotelkamers Het Gouden Z Gala 2005 vindt plaats in het centraal gelegen en buitengewoon gastvrije Hart van Holland te Nijkerk. Voor KVGO-leden geldt een speciaal galatarief van EUR 157,50 per persoon in plaats van EUR 172,50. Grote groepen ontvangen een extra korting: vanaf 9 tot en met 24 personen geldt een tarief van EUR 155,00 per persoon en vanaf 25 personen bedraagt de toegangsprijs EUR 152,50. Tevens is het mogelijk om in het naastgelegen hotel Ampt van Nijkerk te overnachten. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet kost EUR 155,00. Galakaarten en hotelkamers kunnen worden gereserveerd via het reserveringsformulier dat kan worden opgevraagd bij het organisatiebureau van de Gouden Z, Staal enzo, telefoonnummer 020 640 73 40 of e-mail info@staal-enzo.nl.
---

©2005 - Elma Multimedia B.V.