Digitale Gemeente Houten

Geslaagde MADD Houten Match Bijeenkomst

vrijdag 16 september 2005 - Bron: Platform MO Houten

Afgelopen donderdag 15 september werd door het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten bij de Rabobank Kromme Rijnstreek de Make A Difference Day Houten informatie/match bijeenkomst georganiseerd.

Een zeer geslaagde bijeenkomst waar ruim 50 vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven, de gemeente, maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties uit Houten aanwezig waren.

Tijdens deze bijeenkomst werd bekeken bekeken hoe verschillende partijen iets voor elkaar zouden kunnen betekenen tijdens de Make A Difference Day Houten op 9 december. Meer dan 30 matches werden gemaakt!! Niet alleen voor MADD op 9 december maar ook werden contacten gelegd om over en weer iets voor elkaar te betekenen in de vorm van inzet kennis/expertise of mankracht.

Zo gaan bijvoorbeeld de medewerkers van de Rabobank op 9 december een klusactiviteit organiseren voor de mannelijke bewoners van het Houten Erf, ondersteunt IBAS de Kring met ICT kennis bij een nieuw relatiemanagement systeem, gaat CHECC een workshop persoonlijke kwaliteiten geven ism de Vrijwilligerscentrale, worden door medewerkers van Dura Vermeer de handen uit de mouwen gestoken voor woonvorm De Meent van Reinaerde, wordt door TNT een workshop PR/communicatie verzorgt voor Dagcentrum t Zand en gaan medewerkers van ONVZ en ASPA op stap met deelnemers van het Rode Kruis.

Naast bovengenoemde initiatieven zijn er nog vele anderen matches die zeker op 9 december onder de aandacht zullen worden gebracht. Het wordt absoluut een bijzondere dag met een gezamenlijke start en verrassende ontmoetingsmogelijkheden.

Make A Difference Day (MADD) wordt op vrijdag 9 december 2005 in Houten georganiseerd. Het doel is dat bedrijven, organisaties en belangstellenden zich maatschappelijk betrokken tonen door inzet van mankracht, kennis, expertise, diensten of middelen voor lokale maatschappelijke en/of vrijwilligersorganisaties.

MADD Houten is onderdeel van de landelijke Make A Difference Day op 9 en 10 december 2005 met als thema Nederland in de ban van vrijwilligerswerk. (www.makeadifferenceday.nl).

Het initiatief om mee te doen aan de Make A Difference Day op 9 december in Houten ligt bij Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten, hierbij werkt zij samen met de Vrijwilligerscentrale in Houten. Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten is een lokaal netwerk van bedrijven en organisaties in de gemeente Houten die maatschappelijk betrokken ondernemen willen initiëren, ontwikkelen en uitdragen met als doel de samenwerking en sociale binding in Houten tussen bedrijven en de samenleving te vergroten (www.houten.com/platform.moh).

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).