The New London Chorale & Rod McKuen op de MAX PROMS

Omroep max

PERSBERICHT

Hilversum/Zoetermeer

The New London Chorale & Rod McKuen op de MAX PROMS op 10 en 11 december 2005 in de Jaarbeurs-Utrecht

Wegens groot succes organiseert MAX op 10 en 11 december voor de tweede keer de MAX PROMS in de Jaarbeurs-Utrecht. Het concert zal voor een deel in Kerstsfeer zijn, met artiesten als The New London Chorale onder leiding van Tom Parker en Rod McKuen die als hun speciale gast voor de PROMS overkomt uit de Verenigde Staten.

Al 15 jaar zijn Tom Parker en the New London Chorale een begrip in ons land. The New London Chorale heeft zoals altijd een aantal bijzondere solisten: Gordon Neville, Amy Vanmeenen, Lance Ellington en Andrea Grant. Tevens luisteren The New London Choir en een groot gospelkoor de MAX PROMS feestelijk op.

Na ruim 30 jaar komt Rod McKuen weer naar Nederland.

Speciaal voor de MAX PROMS komt Rod McKuen over uit Amerika en laat u met zijn herkenbare stem weer genieten van vele bekende nummers. Met meer dan 200 albums en 60 gouden en platina platen is hij voor velen een icoon. Hij schreef prachtige nummers voor onder andere, Perry Como, Andy Williams en Frank Sinatra. Bekende nummers van hem zijn:If you go away, I ll catch the sun en Soldiers who want to be heroes.

Muziek van eigen bodem wordt verzorgd door niemand minder dan Rob de Nijs, de meest veelzijdige artiest die Nederland rijk is. Naast vele van zijn bekende nummers zingt Rob de Nijs ook nummers van zijn nieuwste kerst cd.

The Twelve Irish Tenors komen tijdens hun eerste wereldtournee speciaal voor de MAX PROMS naar Nederland. Twaalf tenoren die op indrukwekkende wijze een herkenbaar en breed repertoire brengen. Deze Ierse tenoren met een Italiaans staat van dienst brengen populair-klassieke muziek op toegankelijke wijze.

De presentatie van de MAX PROMS ligt in handen van Corry Brokken.

Prijzen voor dit concert zijn tussen de E 25,00, E 32,50 en E 42,50 en kunnen besteld worden via Ticketbox op 0900 9000 8000, of bij www.ticketpoint.nl MAX Proms is op 2e Kerstdag te zien op Ned. 1.

Informatie: www.omroepmax.nl

Eind bericht