Landstede


Projectteam helpt De Vliegende Papas

Studenten van de opleiding Vormgeving & Entertainment helpen De Vliegende Papas om 450 basisschoolkinderen op zaterdag 10 december een onvergetelijk Filmfeest te bezorgen in bioscoop De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

De Vliegende Papas is een unieke groep actieve, zeer bij hun kinderen betrokken vaders die de leerlingen van basisschool De Vlieger regelmatig een geweldige dag bezorgt. Deze keer hebben de Papas besloten om op 10 december een echt filmfestival te organiseren, inclusief exclusief onthaal.

De acht winnaars van een kleurplaatwedstrijd worden als filmsterren opgehaald met een limousine. Alle gasten worden over een rode loper de feestelijk versierde bioscoop in geleid, terwijl fans en fotografen staan te wachten om een glimp van ze op te vangen.

De studenten fungeren als fotografen, filmers en filmsterren, ze verzorgen sfeerdecors en creatieve begeleiding, en dragen bij aan de prijsuitreiking.

In bijzondere filmgalakostuums kunnen de kinderen en ouders op initiatief van De Vliegende Papas, mede dankzij de projectgroep Vormgeving & Entertainment, op bijzonder feestelijke wijze genieten van de film The Polar Express.

Meer over Landstede Projectteams