Ingezonden persbericht


Persbericht

Zwolle, 30 november 2005

Hervuller van toner- en inktpatronen groeit in een jaar naar 10 vestigingen

Zwolle krijgt tiende vestiging Cartridge World

ZWOLLE - De tiende vestiging van de snel groeiende formule Cartridge World komt in Zwolle. Vanaf zaterdag 10 december besparen Zwolse particulieren en bedrijven flink geld, wanneer ze hun inkt- en tonercartridges bij de nieuwe vestiging van Cartridge World aan de Assendorperstraat laten hervullen. Hervullen is al snel de helft goedkoper in vergelijking met het kopen van een nieuwe merkcartridge, de kwaliteit van de patronen is echter precies dezelfde.

Het hervullen van inkt- en tonercartridges is niet alleen goed voor de beurs, maar ook voor het milieu. Naast het streven naar topkwaliteit, sprak dat Jan Willem van Dorp, de drijvende kracht achter Cartridge World Zwolle, erg aan: "Als zelfstandig ondernemer in mijn nieuwe bedrijf kan ik lasercartridges reviseren en inktjetcartridges hervullen. Dat levert voor consumenten en bedrijfsleven een kostenbesparing van vijftig procent op. En het is nog beter voor het milieu ook, want eigenlijk is het zonde om dat materiaal weg te gooien zodra het leeg is.''

Cartridge World is met wereldwijd bijna duizend vestigingen een internationaal succes. De winkels kunnen vrijwel alle types cartridges hervullen. De door Cartridge World zelf ontwikkelde speciale apparatuur die in iedere vestiging staat, is afgestemd op kwaliteitsinkt van de grootste Europese producent. Dit materiaal heeft dezelfde eigenschappen als de originele inktsoorten van grote toonaangevende merken als HP, Canon en Seiko Epson.

De meeste gangbare cartridges kunnen een uur na inlevering alweer hervuld worden opgehaald. Iedere afgeleverde cartridge wordt voor aflevering getest, de klant krijgt een testafdruk mee, daarnaast geeft Cartridge World een niet-goed-geld-terug-garantie.

Cartridge World is een internationale franchiseketen die na een succesvolle start in Australië uitgroeide naar ruim duizend vestigingen in de hele wereld. In Zwolle is Cartridge World gevestigd aan de Assendorperstraat 78 (naast de ACTION). Telefoon: 038-4228050. Meer informatie is te vinden op www.cartridgeworld.nl