Gemeente Hengelo

Kerstmarkt

Op zaterdag 10 december 2005 wordt van 11.00 tot 15.00 uur in het gebouw van speeltuin Twekkelerwegkwartier een kerstmarkt georganiseerd. Er is ook een levende kerststal, een Rad van Fortuin, muziek, een Kerstman met cadeautjes voor de kinderen en nog veel meer. Het is nog beperkt mogelijk om een kraam te huren voor 10 euro.

Kerstworkshops

Er worden twee Kerstworkshops gehouden waarbij u onder deskundige leiding een kerststuk voor buiten (op 7 december) of binnen (op 21 december) kunt maken. Deelname kost 7,50 euro, materialen, koffie en thee inbegrepen. De workshops vinden plaats in Speeltuin Twekkelerwegkwartier aan de Heraklesstraat en beginnen om 19.30 uur.

Kerstbomen

Bewoners van de Berflo Es/Veldwijk en de Zernikestraat kunnen een of meerdere kerstbomen bestellen om hun eigen straat of buurt tijdens de kerstperiode te versieren. De bomen moeten wel buiten komen te staan. Voor versiering en voor het opruimen moeten de bewoners zelf zorgen. De kerstbomen zijn gratis en worden ter plekke afgeleverd.

Meer informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij SCALA welzijnswerk (de heer A. Moviat), a.moviat@scalawelzijn.nl , telefoon (074) 255 30 86.