Ingezonden persbericht


Dertig vrijwilligers helpen komende zaterdag Jeugdkerk Seekers

Delft - Komende zaterdag helpen zo'n dertig jongeren om Jeugdkerk Seekers 's avonds te laten plaatsvinden. De jeugdkerk houdt op die datum namelijk een jeugddienst in het thema van "Klem". Op de avond zelf treden een tiental jongeren van "The Greenhouse" op. "The Greenhouse" biedt christelijke jongeren een plek om hun talenten te ontwikkelen en te ondekken. Ze verzonnen een stuk over "Klem". Dit stuk zullen ze komende zaterdag bij Seekers opvoeren.

De Jeugdkerk Seekers organiseert vanaf 2006 vijf jeugddiensten per jaar. In 2003 reageerde Balkenende op het initiatief van Jeugdkerk Seekers. Balkenende jeugde het initiatief toe en vond het initiatief van maatschappelijke betekenis. "Jongeren vormen het fundament van de toekomst. Wanneer dat fundament ook geïnspireerd is en een duidelijke visie heeft dan vaart de hele samenleving daar wel bij."

In het algemeen wordt er gesproken van een afname van mensen in het vrijwilligerswerk. Jeugdkerk Seekers is echter een voorbeeld van een jong nieuw initiatief door jonge mensen die zich graag vrijwillig willen inzetten.

===================
Voor meer informatie, vragen of foto's:
Hildebrand van Kuyeren, 015-2570313 / 06-45202364

U bent van harte uitgenodigd op onze jeugddienst:
Zaterdag 10 december, 20:00 uur, Achterom 46
We horen graag vooraf als u wilt komen.