Gemeente Hardenberg

December 2005 - Gemeente Hardenberg reikt sportprijs 2005 uit

Gemeente Hardenberg reikt sportprijs 2005 uit

Persbericht, 9 december 2005

De gemeente Hardenberg gaat een sportprijs uitreiken aan de beste mannelijke sporter, de beste vrouwelijke sporter en de beste sportploeg van de gemeente. De winnaars worden tijdens de nieuwjaarsreceptie door wethouder Douwe Prinsse bekend gemaakt.

De gemeente Hardenberg heeft de sportprijs in het leven geroepen omdat de gemeente het belang van sport en beweging wil benadrukken. Met de sportprijs wil de gemeente inwoners van Hardenberg stimuleren om meer te bewegen. De winnaars worden op de nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari 2006 in Bergentheim op feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

De gemeente heeft een lijst van kandidaten samengesteld van mensen die een bijzondere sportieve prestatie hebben geleverd. Inwoners van de gemeente Hardenberg kunnen vanaf zaterdag 10 december tot en met dinsdag 20 december stemmen op de sporter of sportploeg van hun voorkeur, op de internetsite van de gemeente: www.Hardenberg.nl.

Wethouder Douwe Prinsse zal tijdens de nieuwjaarsreceptie de namen bekendmaken van de personen die de beste sportprestaties van 2005 hebben geleverd. De nieuwjaarsreceptie vindt op 2 januari plaats in Bergentheim. Vanaf nu zal de sportprijs ieder jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie worden uitgereikt.