2005

Politie Zeeland


---


W-7466-2005 Aanrijding in Vlissingen
Op de kruising Paul Krugerstraat / Badhuisstraat vond zaterdag om 00.20 uur een aanrijding plaats.
Een 62-jarige Vlissingse automobiliste reed over de Paul Krugerstraat. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 22-jarige plaatsgenoot. Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

W-7467-2005 Diefstal in zwembad
In het zwembad aan de Sportweg in Vlissingen werd vrijdag tussen 18.30 en 21.00 uur een portemonnee van een bezoeker gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit zijn jas, die in een kleedruimte hing, weggenomen.

W-7468-2005 Brandje in Middelburg
Bij een brandje op de Vismarkt in Middelburg raakten vrijdag om 20.10 uur een gedeelte van een pand en een schuurtje beschadigd.
Door omstanders werd met poederblussers het grootste gedeelte van de brand geblust, de brandweer bluste daarna verder. Over het ontstaan van de brand en de schade is verder niets bekend.

O-7469-2005 Rijden onder invloed
Een 40-jarige Thoolse automobilist werd vrijdag om 21.27 uur op de Grindweg in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed.
Hij had meer alcohol gedronken dan de toegestane hoeveelheid en kreeg een bekeuring en een rijverbod van 1 uur.

O-7470-2005 Aanhoudingen in Goes
Op de Westwal in Goes werden zaterdag om 03.00 uur twee inwoners van de gemeente Tholen aangehouden.
De twee, een van 18 en een van 27 jaar, werden betrapt op vernieling van de ruit van een bushokje. De 18-jarige bekende dat hij tegen de ruit had getrapt en wil de schade te vergoeden. Zij zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Z-7471-2005 Aanhoudingen in Hulst
Op de Grote Markt in Hulst werden zaterdag omstreeks 04.50 uur twee inwoners van de gemeente Hulst aangehouden.
Een 38-ja rige man werd aangehouden nadat hij zich niet wilde legitimeren nadat hij stond te urineren op de openbare weg. Een 33-jarige man belemmerde de aanhouding van de 38-jarige. Hierbij ontstond een handgemeen tussen hem de de politie, die hierbij gebruik moest maken van pepperspray. De twee zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

O-7472-2005 Eenzijdige ongelukken op Tholen
In de omgeving Oude Zeedijk / Broekseweg / Bartelmeetweg vonden dinsdag kort na elkaar, om 18.10, 18.20 en twee uur later drie eenzijdige ongelukken plaats doordat de bestuurders de controle over hun voertuig verloren.
Bij de ongevallen raakte niemand gewond. Mogelijk heeft een tractor olie gelekt. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze tractor en naar de persoon of perso-nen die de tractor en de eventuele lekkage hebben opgemerkt. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Tholen of te bellen met 0900-8844

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland