Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Achterhoek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK

10 december 2005

De Heurne - ongeval letsel

Vrijdagochtend 9 december rond 7.15 uur is een 25 jarige bestuurster uit De Heurne gewond geraakt, toen zij door nog onbekende oorzaak op de Casparstraat de macht over het stuur verloor en met haar auto via de berm en een sloot op de kop op in een naastgelegen weiland belandde. De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis waar bleek dat zij een zware hersenschudding had. De auto moest worden afgesleept.

Winterswijk -ongeval onder invloed

Een 35 jarige man uit Winterswijk is in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 december op de Walienseweg tegen een boom gereden. De man kwam uit de richting van de Schaapsweg en is daar rechtdoor tegen een boom aan de Walienseweg gereden. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar bleek onder invloed van alcohol. De ademanalyse op het politiebureau gaf 1.8 promille aan. De man is aangehouden, zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De bijrijder, een 33 jarige man uit Nijmegen raakte lichtgewond bij het ongeval.

Terborg - mishandeling

Een 17 jarige jongen uit Terborg is vrijdagavond 9 december dusdanig mishandeld dat hij met nog onbekend letsel moest worden opgenomen in het ziekenhuis. De mishandeling vond plaats rond 22.45 uur op de Borgsche Rieten in Terborg. Diverse getuigen zijn inmiddels gehoord en een 23-jarige man uit Terborg is als verdachte aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Nadere informatie: Bureau Persvoorlichting Simone Boosman 055 - 548 60 58

---- --