Nighttown Rotterdam

Zaterdag 10 december
DI-RECT

+ support act: Tweak

De Nederlandse band Di-rect speelt deze zomer weer op vele popfestivals. Na het onvergetelijke optreden met Wibi Soerdjadi op Pinkpop, volgen nog Puddingpop, Trendpop, Trailerpop, Sweelpop, Bernissepop en nog allerlei andere -pop. Na het festivalseizoen is het dan weer tijd voor een tour langs de Nederlandse poppodia. Nighttown is op zaterdag 10 december aan de beurt!

In februari van dit jaar presenteerden de vier mannen van Di-rect hun derde album, All Systems Go!. De eerste single van het nieuwe album Hungry For Love werd op 21 januari gereleased. Het aanstekelijke nummer werd meteen uitgeroepen tot Alarmschijf op Radio 538 en Superclip op TMF, waar ook de reality soap Live & Di-rect te zien was, over de totstandkoming van het nieuwe album, All Systems Go!. Di-rect is, ondanks het enorme succes, zeker niet blasé geworden. Het is allemaal heel snel gegaan voor de band, maar gitarist Spike weet de boel prima te relativeren: "We beseffen heel goed hoe speciaal het allemaal is. Er lopen zo veel goeie Haagse bandjes rond. Wij hadden toen net de mazzel van het juiste liedje op het juiste moment. Nu hebben we wat krediet opgebouwd in Nederland en kunnen we gewoon laten zien wie we zijn." Di-rect bestaat uit: Tim Akkerman (zang, gitaar), Jamie Westland (drums), Frans 'Spike' van Zoest (gitaar) en Bas van Wageningen (bas).

ZA 10.12 DI-RECT + support act
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur
EUR 12,50 excl. voorverkoopkosten + lidmaatschap
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Velvet

www.nighttown.nl / www.di-rect.nl


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Saskia de Feijter. T: 010-4361210 of E: saskia@nighttown.nl


---- --