Ingezonden persbericht


GRAND CAFE DEN HERDENBERGHER
OPENT ZATERDAG MET BONEY M.

Hardenberg-, "Het beste is gebleven en de rest is nieuw". Beter kon de directie van PodiumGroep.nl -Jan Kremer en Herman Potgieter- het niet omschrijven. De tekst slaat op café restaurant Den Herdenbergher dat aanstaande zaterdag (10-12) na een complete interne verbouwing weer open gaat en intussen zelfs de horecatitel "Grand Café" kreeg toebedeeld. Het duo Potgieter-Kremer is inmiddels bekend geworden vanwege hun kennis om sfeer en ambiance te vertalen is schitterend gedecoreerde horecabedrijven. Wie zaterdag een kijkje gaat nemen -en waarom ook niet- zal Den Herdenbergher niet weer kennen.

Potgieter en Kremer over het derde bedrijf binnen hun PodiumGroep.nl. "We zitten op hetzelfde vertrouwde, bijna historische, horeca-adres Oosteinde 32 en het beste is gebleven, de rest is nieuw en dat hebben we geweten. Een belangrijk deel van alle binnenmuren is vervangen door hoogwaardige demontabele wanden waarmee we kleine en grote zalen kunnen maken. Wat is ontstaan is een nieuw ingericht stijlvol stadscafé waar bediening aan tafel en in de serre vanzelfsprekend is. De bekendheid van lunches is één van de zaken die is gebleven. Maar ook diners voor singles, duo's en kleine of grote groepen gaat onze specialiteit worden. Den Herdenbergher heeft een keukenreputatie hoog te houden al zijn we niet op jacht naar een ster," aldus Jan Kremer en Herman Potgieter.

Zeven dagen en avonden per week is het publiek er vanaf aanstaande zaterdag weer welkom. Als vanouds. En de zaterdagavond wordt weer een ouderwetse stapavond als het aan Den Herdenbergher ligt. Elke zaterdag met gezellige huisdeejay's die de danceclassics uit the 60's, 70's en 80's gaan draaien. Nieuw is de minimumleeftijd op zaterdagavond die is vastgesteld op 23 jaar! Om aan te geven dat het menens is met die 'stapavond' is voor de eerste avond, aanstaande zaterdag dus, meteen maar Boney M. gecontracteerd. Verder staat nu al de 'Uitzwaaiparty' van het Hutten Rallyteam (Dakar-rally 2006) op de agenda (16-12), De Nederlandstalige editie van 'Hardenberg Swingt' (17-12), The Buffoons Christmasparty (24-12) en is er in de eerste uren van 2006 (01-01) een exclusieve en zeer muzikale Silvesterparty op basis van all inclusive. Alle informatie over Den Herdenbergher is te vinden op: www.podiumgroep.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht