RTL Group


RTL-sterrenvoeltbalteam trapt af in Gelredome voor Vitesse - Ajax

RTL Nederland heeft al het voetbaltalent van haar presentatoren en acteurs gebundeld in het nieuwe RTL-sterrenvoetbalteam. De aftrap van deze cameragenieke selectie vindt op zondag 11 december om 13.00 uur plaats, voorafgaand aan de Eredivisie-topper Vitesse - Ajax in het Gelredome te Arnhem. Gehuld in tenues naar Italiaans ontwerp van sponsor Kappa, treden de sterren aan tegen oud-spelers van Vitesse.

Namens RTL 4, RTL 5 en RTL 7 zijn geselecteerd: o.a. John van den Heuvel ('Bureau Misdaad'), Martin Schwab ('Baantjer'), Jeroen Latijnhouwers ('Editie NL'), Sander Janson ('CampingLife'), Sebastiaan Labrie (ex-'GTST'), Wilbert Gieske ('GTST'), Koert-Jan de Bruijn (GTST), Winston Post (ex-'GTST'), Bas Muijs (ex-'GTST'), Jeroen Smits ('Trits Kids') en - initiatiefnemer voor het RTL-team - John Williams ('Help, M'n Man Is Klusser!' en 'HouseVision'). Voor de gelegenheid wordt het RTL-sterrenteam aangevuld met de 'gast-sterren' Jörgen Raymann en Ali B.

Namens oud-Vitesse verschijnen o.a. Theo Bos, Marc van Hintum, John van de Brom, Martin Laamers, Huub Loeffen, Rick Hilgers, Bart Latuheru en Patrick Baltus op de grasmat. Ook zijn wellicht Orlando Trustfull, Dejan Curovic, Louis Laros en Frans Thijssen van de partij.

De wedstrijd wordt geleid door de bekende scheidsrechter Henk van Ettekoven.


---

------

Noot aan de redactie: Om de wedstrijd van het RTL-sterrenteam tegen oud-Vitesse op zondag 11 december bij te wonen, kunt u persaccreditatie aanvragen bij Vitesse, Ester Bal, tel. 06- 51587589 of email e.bal@vitesse.nl

Voor meer informatie over het RTL-sterrenteam kunt u bellen met Jaap Paulsen, tel. 06 - 53463092 of email jaap.paulsen@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP